COCKTAIL WORKSHOP

Altijd al willen weten hoe je de lekkerste cocktails moet maken? Boek dan nu een Mr. Finch cocktailworkshop voor jou en je vrienden, vriendinnen, collega.s of teamgenoten. In ongeveer 1,5 uur leggen we aan de hand van duidelijke instructies en interessante wetenswaardigheden  uit hoe je in een handomdraai 3 cocktails kunt maken. Je kan al een workshop boeken vanaf 6 personen. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, maar kunnen ook een workshop speciaal  naar wens samenstellen.

COCKTAILWORKSHOP MR. FINCH

Je kan al een workshop boeken vanaf 6 personen.  De maximale groepsgrootte is ongeveer 25 personen.

Een workshop duurt ongeveer 90-120  minuten (afhankelijk van het gezelschap) en in die tijd leer je de 3 cocktails maken die in het gekozen arrangement zitten. We leggen je in vogelvlucht de geschiedenis van de betreffende cocktail uit en helpen je uiteraard waar nodig met de bereiding ervan. In overleg kunnen we ook een ‘custom made’ workshop voorbereiden. Je vindt de arrangementen iets verderop op dezde pagina.

We kunnen op vrijwel alle dagen een cocktailworkshop verzorgen in Mr. Finch, maar in verband met de doorgaans druk bezochte weekeinden kunnen deze niet later aanvangen dan 16:30 uur.

Je kan al een workshop boeken vanaf 34,50 per persoon.

Betaling direct na afloop per contant/pin/creditcard.

 

 

 

OPENING hours

monday:closed
tuesday – thursday: from 17:00 hrs
friday – sunday: from 12:00 hrs

 

Contact / BOOKING

Phone 030-7651679

or use the green whatsapp button on this page

Mail: info@mr-finch.nl

Address DRIEHARINGSTRAAT 5, UTRECHT