WORKSHOPS

LET'S SHAKE THINGS UP!
Start

OVER DE WORKSHOPS

Tijdens onze workshops wordt je door ons team meegenomen in de wereld van de cocktailbar. Aan de de hand van duidelijke instructies en vermakelijke anekdotes leren we hoe je in een handomdraai de lekkerste cocktails of mixdrankjes kunt maken. We bieden meerdere workshops en clinics aan voor zwel particulieren al horeca bedrijven. Prijzen voor horeca op aanvraag. VANWEGE COVID19 BIEDEN WIJ MOMENTEEL GEEN WORKSHOPS AAN OMDAT WE DAT NIET BINNEN DE VOORGESCHREVEN REGELS KUNNEN DOEN.

MINIMALE DEELNAME

Wij bieden workshops aan vanaf 6 tot maximaal 35 personen.

Vanaf 20 personen kunnen wij ook een workshop op uw eigen (bedrijfs)locatie geven. Prijzen op aanvraag.

DUUR

ca. 1,5 – 2 uur

KOSTEN vanaf

6/7p pers. 32,50 pp

8-20 pers.: 29,50 pp

>20 pers.: 24,50pp

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN COCKTAILWORKSHOP

Zoals de naam al doet vermoeden is dit onze workshop voor dames. We hebben 3 van de best verkochte “Lady’s Drinks” op een rijtje gezet: de “Cosmopolitan”, onze eigen signature drink “Goosebumps All Over Again” en de “Pornstar Martini”. Als dat geen feestje is. 

LATIN EXPLOSION COCKTAILWORKSHOP

Tijdens onze Latin Workshop waan je je even op een hagelwit strand bij een felblauwe zee. We maken een Daiquiri, Mojtio en een Magnificent Mai Tai. Allemaal gebaseerd op rum, maar zeer verschillend. We zijn benieuwd welke van de drie jij het lekkerst vindt.

MEN AT WORK! COCKTAILWORKSHOP

Stoere, recht-toe-recht-aan drankjes met een stevige bite. Speciaal voor echte mannen 😉 Wat dacht je van een Whiskey Sour, Rum Old Fashioned en Long Island Iced Tea.

boek nu!