Cocktail workshop

 

 

Homeinfo@mr-finch.nl

MIX DE LEKKERSTE COCKTAILS

Onze professionele bartenders nemen je tijdens de cocktails mee in de wereld van de moderne cocktails. Na een korte introductie over de geschiedenis en de materialen, krijg je de mogelijkheid om je eigen cocktail te mixen. Klaar? Dan is er meer dan genoeg tijd om de cocktail te drinken voordat je begint aan de volgende.

Kies je favoriete cocktail workshop

Er zijn verschillende cocktail workshops waar je uit kunt kiezen:

  1.  Girls Night Out: voor ladies nights, vrijgezellenfeesten of studentenverenigingen etc. We zullen 3 cocktails serveren die vrouwen graag drinken zoals Cosmopolitan en Mojito. 3 cocktails >> 29,50 p.p.
  2. Latin Fun: voor gemixte feestjes of alleen mannen of vrouwen. Een workshop met de klassieke cocktails van Latijns Amerika zoals de Mojito of Mai Tai. 3 cocktails >> 29,50 p.p.
  3. Men at Work: typische cocktails voor mannen met een basis van Bourbon en jenever zoals de Whiskey Sour en Tommy’s Margarita. 3 cocktails 29,50 p.p.
  4. Premium Fusion: ben je een meer ervaren cocktaildrinker? Dan vind je deze workshop zeker leuk. We creëren moderne, internationale cocktails met verrassende ingrediënten. 3 cocktails 34,50 p.p.
  5. Gin & Tonic: moeten we meer zeggen…. Een proeverij van 4 kleine GT’s >> 29,50 p.p.
  6. Single Spirit: kies vooral uit onze Single Spirits die je graag als basis wilt voor de cocktail workshop. Prijzen op aanvraag.

Op zoek naar een leuk en verrassend uitje met collega’s, vrienden of familie? Of een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Zoek niet verder, Mr FINCH heeft het antwoord! We hebben verschillende, verrassende cocktail workshops die je kunt volgen in onze sfeervolle cocktailbar in hartje Utrecht. Workshops voor mannen of voor vrouwen, voor GT Lovers of voor de klassieke cocktails: voor iedereen hebben we leuke workshops.

Workshops kunnen op alle dagen geboekt worden. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan dit alleen niet later dan 17.00 uur zijn.

Heb je vragen of wil je een cocktail workshop op maat laten samenstellen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel Mr FINCH op 030 – 765 1679.

Let’s mix!