Borrel in hartje Utrecht

 

 

Homeinfo@mr-finch.nl

Een borrel met collega’s

Zoek je een verrassende en sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeestje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Afhankelijk van het aantal gasten kan het zelfs zijn dat je Mr FINCH helemaal voor jezelf hebt! Hij zal heerlijke cocktails, verfijnde wijnen en ambachtelijke bieren serveren.

 

Tijd voor een feestje

Iets te vieren met vrienden of familie? Bij Mr FINCH creëren we de ideale omgeving om je verjaardag, trouwdag, werkjubileum, je diploma of een andere feestelijke gelegenheid te vieren. Natuurlijk kunnen we starten met je favoriete drankje om het feestje op gang te brengen. Extra versieringen zijn niet nodig, Mr FINCH is hét decor.

 

Vrijgezellenfeestje

Hoe kun je nu beter een vrijgezellenfeestje eindigen dan met een aantal heerlijke drankjes? Misschien is het zelfs beter om het feestje te starten met een cocktail workshop. We hebben een ruime keuze aan cocktails voor zowel mannen als vrouwen: van de bekende Latijns Amerikaanse cocktails tot GT’s. En natuurlijk staan we ook klaar om je te adviseren over de verfijnde wijnen en ambachtelijke bieren.

Borrels @ Mr FINCH

Een collega viert zijn jubileum, je bent jarig of je hebt iets anders te vieren met familie of vrienden… Er kunnen genoeg redenen zijn voor een borrel. Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie voor een borrel in hartje Utrecht? Dan heb je die gevonden @ Mr. FINCH. Een unieke locatie in een verfijnde, gesoigneerde omgeving met gevoel voor kwaliteit, vernieuwing en decor.

Wil je niet alleen borrelen, maar ook dineren? Dan kan Mr FINCH ja ook de perfecte locatie aanbevelen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel Mr FINCH op 030 307 4033.