cocktail delivery

HOE WERKT HET?

Maak je keuze uit het bovenstaande cocktailmenu en geef je bestelling via het bestelformulier door. Zorg ervoor dat je alle gegevens juist invult en maak geef aan hoe je je cocktails wilt ontvangen. Rond vervolgens de betaling af. Je kan kieze uit de volgende opties voor levering:

Bezorging per postpakket

We versturen je cocktails per brievenbusdoosje naar je toe. Je hoeft er niet voor thuis te blijven als je een ‘normale’ brievenbus in je voordeur hebt zitten. De cocktails in het pakket zijn verpakt in gevacuumeerde zakjes en zijn minimaal 1 week na ontvangst in de koelkast houdbaar. De zakjes zijn voorzien van label en de garnering zit er bij. Voor Delivery by Mail moet je minimaal 4 cocktails (of 1 flight) bestellen. Je betaalt geen verzendkosten. Vanwege de drukte bij PostNL raden we je aan om uiterlijk op woensdag voor 12:00 uur te bestellen als je je cocktails in het weekeinde in huis wilt hebben.

Bezorging in Utrecht-stad

Woon je in Utrecht dan kun je je cocktails ook door ons persoonlijk thuis laten bezorgen als je minimaal 4 cocktails, 1 flight of een borrelpakket bestelt. De cocktails zitten in dit geval verpakt in een glazen flesje dat voorzien is van label. Ook hier zitten de garneringen erbij. We bezorgen op vrijdag en zaterdag tot 19.30 uur.

Afhalen in onze Pop Up Store in Mr. Finch

Je kan je bestelling ook afhalen in Mr. Finch. Onze Pop Up Store is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Naast cocktails hebben we ook een ruim assortiment aan professionele barmaterialen, glazen, wijnen en cadeaupakketten voor ieder budget: van schoenkadootjes voor Sinterklaas of onder de kerstbom  tot en met DIY cocktailpakketten. Uiteraard kun je ook terecht voor coffee-to-go en cocktails-to-go.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons op telefoonnummer 030-7651679 of gebruik de groene Whatsapp knop op deze website. Je kan ook een mailtje sturen naar: info@mr-finch.nl.

Come on In!

OPENING HOURS (MONDAY & TUESDAY CLOSED)

LUNCH: 11:30-16:0

POP UP COCKTAIL STOR/TAKE OUT DRINKS: 11:30-19:00

Contact

Phone

+31 30 7651679

Address

Drieharingstraat 5

3511 BH Utrecht